Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DNL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DNL. Als je het bestand wilt openen DNL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DNL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DNAML EBook Format DNAML

Wat is een bestand DNL?

eBook bestand gemaakt en gebruikt door DNAML desktop publishing software. Bevat rauwe tekst-, beeld- en navigatiegegevens opgeslagen in een compact formaat voor efficiëntie. Beschermd met gebruik van Digital Rights Management (DRM). Gebruikt door uitgevers en auteurs om veilige e-boeken te verspreiden.

Hoewel DNL-bestanden voornamelijk worden gebruikt voor e-boeken, kunnen ze ook worden gebruikt voor eCatalogs, ePresentations, eCards, eBrochures en fotoalbums.

DNL-bestanden kunnen verpakt worden als afzonderlijke uitvoerbare (.EXE) bestanden, die elk de DNL Reader bevatten.

Hoe een bestand openen DNL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DNL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DNL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DNL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DNL openen

Andere problemen met een bestand DNL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DNL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DNL:

  • het gekozen bestand DNL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DNL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DNL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand