Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DO. Als je het bestand wilt openen DO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Servlet Format N/A

Wat is een bestand DO?

Een DO-bestand is een web-based Java-programma dat wordt beheerd door een webserver die Java ondersteunt, zoals Tomcat of IBM WebSphere. Het wordt typisch aangewezen aan de Struts controller, die het bestand verwerkt. DO-bestanden worden gebruikt voor het genereren van dynamische webpagina's.

Sommige webinarprogramma's kunnen DO-bestanden genereren die zijn geformatteerd als .VCS-bestanden. Als u de bestandsuitbreiding wijzigt naar ". Vcs", kunnen deze bestanden worden geïmporteerd in verschillende planningsprogramma's.

De uitbreiding ".Do" kan ook een URL-mapping-schema voor een webapplicatie zijn en niet een bestandsextensie. Bijvoorbeeld, het Struts-kader gebruikt vaak de ".Do" -reeks voor het mappen van Java servlet-acties in het configuratiebestand web.Xml.

Hoe een bestand openen DO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DO openen

Andere problemen met een bestand DO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DO:

  • het gekozen bestand DO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand