Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCHTML. Als je het bestand wilt openen DOCHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word HTML Document Format Microsoft

Wat is een bestand DOCHTML?

HTML-versie van een document dat is gemaakt met Microsoft Word, een productverwerkingsprogramma voor tekstverwerking. Bevat HTML broncode die het document weergeeft in een formaat dat lijkt op het originele .DOC of .DOCX bestand. Wordt gebruikt voor het publiceren en bekijken van documentinhoud in een webbrowser.

Het DOCHTML-formaat wordt niet meer ondersteund door Microsoft Word. In plaats daarvan moet u de documenten opslaan in Word met de extensies van .MHTML of .MHT om ze in een webbrowser te bekijken.

Hoe een bestand openen DOCHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCHTML openen

Andere problemen met een bestand DOCHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCHTML:

  • het gekozen bestand DOCHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DOCHTML
DOCHTML naar PDF