Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCKZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCKZIP. Als je het bestand wilt openen DOCKZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCKZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Stardock ObjectDock Format Stardock

Wat is een bestand DOCKZIP?

Aangepast dock dat is gemaakt met ObjectDock, een programma dat een dock maakt voor het Windows-bureaublad (vergelijkbaar met Mac OS X). Bevat iconen en achtergrondafbeeldingen die door het dok worden gebruikt. Opgeslagen in een gecomprimeerd archiefformaat.

Docks gemaakt met ObjectDock kunnen worden gebruikt om programma's, mappen, bestanden en actieve processen op te slaan. Het ondersteunt ook animaties wanneer de gebruiker de cursor over het dok rolt.

Ondersteuning voor het DockZip-formaat is toegevoegd in ObjectDock 1.5.

Hoe een bestand openen DOCKZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCKZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCKZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCKZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCKZIP openen

Andere problemen met een bestand DOCKZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCKZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCKZIP:

  • het gekozen bestand DOCKZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCKZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCKZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand