Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCMHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCMHTML. Als je het bestand wilt openen DOCMHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCMHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word MIME HTML Document Format Microsoft

Wat is een bestand DOCMHTML?

Gearchiveerd MIME HTML-document opgeslagen door eerdere versies van Microsoft Word, een tekstverwerkingsapplicatie. Bevat HTML broncode die het document vertegenwoordigt in een formaat dat lijkt op het originele .DOC of .DOCX bestand. Gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde versies van documenten in een webbrowser.

DOCMHTML-bestanden worden niet meer ondersteund door Word. In plaats daarvan, als u een document als HTML wilt publiceren, moet u de extensies van .MHTML of .MHT gebruiken in het bestand & rarr. Opslaan als dialoogvenster.

Hoe een bestand openen DOCMHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCMHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCMHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCMHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCMHTML openen

Andere problemen met een bestand DOCMHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCMHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCMHTML:

  • het gekozen bestand DOCMHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCMHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCMHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DOCMHTML
DOCMHTML naar DOCMDOCMHTML naar DOCDOCMHTML naar DOCXDOCMHTML naar DOTHTMLDOCMHTML naar DOTM