• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCXML. Als je het bestand wilt openen DOCXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word XML Document Microsoft

Wat is een bestand DOCXML?

Document gemaakt door Microsoft Word professionele tekstverwerkingssoftware. Het document wordt opgeslagen in een ruw XML-formaat, maar verschilt van het .DOCX-formaat, dat Open XML Word-documenten opslaat als Zip-archieven.

Word XML-documenten gebruiken meestal de .XML-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen DOCXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCXML openen

Andere problemen met een bestand DOCXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCXML:

  • het gekozen bestand DOCXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand