Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCZ. Als je het bestand wilt openen DOCZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ThinkFree Online Note Document Hancom

Wat is een bestand DOCZ?

Online document gemaakt door ThinkFree Online, een web-applicatie die wordt gebruikt voor het maken van documenten, presentaties en spreadsheets. Opslaan van een 'notitie', die de lay-out, de tekst en de afbeeldingen voor een memo, brief, agenda of ander informatie document opslaat.

DOCZ-bestanden kunnen alleen worden geopend via de ThinkFree Online Note-applicatie. U kunt een DOCZ-bestand maken door te navigeren naar "My Office" en kiezen New & rarr. Nieuwe notitie (HTML). Notities kunnen ook worden opgeslagen als Word. DOC-bestanden of als .HTML-documenten.

Hoe een bestand openen DOCZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCZ openen

Andere problemen met een bestand DOCZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCZ:

  • het gekozen bestand DOCZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand