Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOL. Als je het bestand wilt openen DOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo GameCube Executable Format Nintendo

Wat is een bestand DOL?

Spel of applicatie die kan worden uitgevoerd op de Nintendo GameCube of Nintendo Wii game systemen. Kan ook worden uitgevoerd door PC emulatie software voor de Gamecube en Wii. Gebruikt voor commerciële spelletjes en homebrew games gemaakt door gebruikers.

DOL is een afkorting voor "Dolphin," de codenaam die wordt gebruikt door de Gamecube ontwikkelaars.

Hoe een bestand openen DOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOL openen

Andere problemen met een bestand DOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOL:

  • het gekozen bestand DOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand