Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOLPHINVIEW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOLPHINVIEW. Als je het bestand wilt openen DOLPHINVIEW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOLPHINVIEW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dolphin For KDE Folder View Settings Format Dolphin

Wat is een bestand DOLPHINVIEW?

Beveiligingsvoorkeuren opslaan voor een map in Dolphin, een bestandsmanager voor KDE (K Desktop Environment). Bevat raaminstellingen, zoals pictogramposities en weergavemodus. Typisch verborgen als standaard.

De KDE3-versie van Dolphin maakt gebruik van DOLPHINVIEW-bestanden om weergave-instellingen voor directories op te slaan, terwijl de KDE4-versie standaard .DIRECTORY-bestanden gebruikt.

Hoe een bestand openen DOLPHINVIEW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOLPHINVIEW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOLPHINVIEW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOLPHINVIEW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOLPHINVIEW openen

Andere problemen met een bestand DOLPHINVIEW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOLPHINVIEW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOLPHINVIEW:

  • het gekozen bestand DOLPHINVIEW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOLPHINVIEW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOLPHINVIEW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand