Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOT. Als je het bestand wilt openen DOT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word 97 To 2003 Document Template Format Microsoft

Wat is een bestand DOT?

Een DOT-bestand is een sjabloon gemaakt door Microsoft Word, een tekstverwerkingsapplicatie en kan worden geopend door verschillende tekstverwerkers. Het bevat voorgeprogrammeerde documentinstellingen, zoals headers, footers, marges, lettergrootte en andere gebruikelijke pagina-stijlen. DOT-bestanden worden gebruikt voor het maken van meerdere documenten met een soortgelijke opmaak, zoals bedrijfs briefhoofden, zakelijke memo's of enveloppen.

Sommige sjablonen zijn opgenomen in Microsoft Word, waarmee u een document, zoals een CV, een briefbrief, een nieuwsbrief of een bedrijfsplan kunt maken, met de opmaak al in gebruik. U kunt ook uw eigen sjablonen maken met aangepaste pagina-indeling, lettertypen en stijlen.

DOT-bestanden werden vervangen door .DOTX-bestanden met de release van Microsoft Office 2007. DOTX-bestanden worden opgeslagen in het nieuwere Word-documentformaat in Word en kunnen worden geopend in Microsoft Word 2007 of vorige versies van Word met Open XML-componentondersteuning.

Normal.Dot - Standaard sjabloon gebruikt voor het maken van nieuwe documenten in Microsoft Word. Het is de sjabloon die wordt geopend wanneer gebruikers Word openen.

Hoe een bestand openen DOT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOT openen

Andere problemen met een bestand DOT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOT:

  • het gekozen bestand DOT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DOT
DOT naar PDFDOT naar ABWDOT naar AWWDOT naar DOCDOT naar LWPDOT naar RTFDOT naar TXT