Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOTHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOTHTML. Als je het bestand wilt openen DOTHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOTHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word HTML Document Template Format Microsoft

Wat is een bestand DOTHTML?

HTML-versie van een .DOT-bestand dat is gemaakt met Microsoft Word, een tekstverwerkingsapplicatie. Bevat HTML broncode die kan worden gebruikt om het document met soortgelijke opmaak weer te geven aan het originele DOT-bestand. Wordt gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde sjablonen in een webbrowser.

DOTHML-bestanden worden niet meer ondersteund in Word. U moet de bestandstypen .MHTML of .MHT gebruiken in plaats daarvan.

Hoe een bestand openen DOTHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOTHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOTHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOTHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOTHTML openen

Andere problemen met een bestand DOTHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOTHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOTHTML:

  • het gekozen bestand DOTHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOTHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOTHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DOTHTML
DOTHTML naar PDF