Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOWNLOAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOWNLOAD. Als je het bestand wilt openen DOWNLOAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOWNLOAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Chrome Partial Download Format N/A

Wat is een bestand DOWNLOAD?

Een DOWNLOAD-bestand is een bestand dat momenteel van internet wordt gedownload of is gestopt voordat de download is voltooid. Het kan dubbelklikken om de download te hervatten met dezelfde browser die de download heeft gestart. DOWNLOAD-bestanden worden gemaakt door browsers van Apple Safari en Mozilla Firefox.

Wanneer Safari of Firefox een bestand downloadt, wordt de extensie ".Download" toegevoegd aan het bestand gedownload. Bijvoorbeeld, wanneer het bestand voorbeeld.Mp4 is gedownload, wordt het voorbeeld.Mp4.Download. Zodra de download is voltooid, verwijdert de webbrowser de extensie ".Download" en het bestand is klaar om te worden gebruikt. U zult waarschijnlijk alleen DOWNLOAD-bestanden zien in de map 'Downloads' tijdens een download.

Als uw download werd onderbroken voordat het klaar was, kan het mogelijk zijn om het bestand te herstellen. Verwijder de extensie ".Download" en open het met het betreffende programma. Als u deze methode probeert en het bestand nog steeds niet kan openen, moet u het bestand verwijderen en opnieuw downloaden.

Sommige websites van P2P-bestanden delen ook ook actieve downloads met de extensie ".Download". De juiste bestandsuitbreiding wordt meestal toegevoegd zodra de download is voltooid.

DOWNLOAD-bestanden zijn vergelijkbaar met .CRDOWNLOAD-bestanden, die zijn gemaakt door Google Chrome.

Hoe een bestand openen DOWNLOAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOWNLOAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOWNLOAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOWNLOAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOWNLOAD openen

Andere problemen met een bestand DOWNLOAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOWNLOAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOWNLOAD:

  • het gekozen bestand DOWNLOAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOWNLOAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOWNLOAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand