Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOWNLOADING Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOWNLOADING. Als je het bestand wilt openen DOWNLOADING, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOWNLOADING

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pando Incomplete Download Format Pando Networks

Wat is een bestand DOWNLOADING?

Een DOWNLOADING-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand dat is gemaakt door Pando, een internetbestandsdelingprogramma dat werkt als een Microsoft Oulook-invoegtoepassing, evenals een desktoptoepassing. Het slaat de voortgang van het bestand op als het wordt gedownload, maar het bestand is niet bruikbaar tot de download is voltooid.

Wanneer een download is voltooid, renoemt Pando de bestandslengte ".Downloading" naar de juiste doelbestanduitbreiding. Als u bijvoorbeeld een .MPG-filmbestand downloadt, zal het de naam ".Downloaden" hernoemen naar ".Mpg", wat aangeeft dat het bestand gereed is om te worden gebruikt. Als het bestand nog steeds de ".Downloading" extensie heeft, moet u Pando blijven draaien totdat het is afgelopen.

Als uw Pando download is onderbroken voordat het is voltooid, is het soms mogelijk om het partiële bestand te openen door de extensie ".Downloading" te vervangen door de doelbestanduitbreiding. Bijvoorbeeld, sommige audio- en videobestanden spelen nog steeds een deel van het bestand, hoewel ze nog niet volledig gedownload zijn.

De download DOWNLOADING is vergelijkbaar met de extensie die wordt gebruikt door andere download managers, zoals .CRDOWNLOAD, .DOWNLOAD, en.! BT.

Hoe een bestand openen DOWNLOADING?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOWNLOADING niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOWNLOADING lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOWNLOADING associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOWNLOADING openen

Andere problemen met een bestand DOWNLOADING

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOWNLOADING bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOWNLOADING:

  • het gekozen bestand DOWNLOADING is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOWNLOADING met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOWNLOADING bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand