Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOX. Als je het bestand wilt openen DOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MultiMate Document Format N/A

Wat is een bestand DOX?

ActiveX-programma bestand opgeslagen tijdens de ontwikkeling van een ActiveX-project in binair formaat. Net als een .DOB-bestand, maar bevat grafische en andere gegevens die niet in een tekstformaat kunnen worden opgeslagen.

Hoe een bestand openen DOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOX openen

Andere problemen met een bestand DOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOX:

  • het gekozen bestand DOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand