Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DP1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DP1. Als je het bestand wilt openen DP1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DP1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DataPower Database Format Logotron

Wat is een bestand DP1?

Database formaat gebruikt door DataPower, een gebruiksvriendelijk multimedia database programma. Kan worden gemaakt met behulp van de vorm ontwerper binnen DataPower.

DataPower is door Iota Software verkocht aan Logotron, die het ViewPoint heeft genoemd. DataPower is niet meer ontwikkeld voor Windows, maar is nog steeds beschikbaar voor RISC OS systemen.

Hoe een bestand openen DP1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DP1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DP1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DP1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DP1 openen

Andere problemen met een bestand DP1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DP1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DP1:

  • het gekozen bestand DP1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DP1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DP1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand