Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPA. Als je het bestand wilt openen DPA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Serif DrawPlus Animation Format Serif

Wat is een bestand DPA?

Tweedimensionaal animatiebestand gemaakt door DrawPlus, een grafisch bewerkingsprogramma. Biedt ook een stopframe-animatie (een flipbook-achtige animatie) of een keyframe-animatie (een set van ankerframes die door de computer worden gebruikt om een ​​soepele animatie te genereren). Ondersteunt ook visuele effecten en geluidsdata.

Afgelopen animaties kunnen worden geëxporteerd naar .SWF, .MOV, .AVI, .WMV en .GIF animatiebestanden.

Hoe een bestand openen DPA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPA openen

Andere problemen met een bestand DPA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPA:

  • het gekozen bestand DPA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand