Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPD. Als je het bestand wilt openen DPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ovation Pro Document David Pilling

Wat is een bestand DPD?

Document gemaakt door Ovation Pro, een desktop publishing programma voor Windows gemaakt door David Pilling. Bevat functies zoals auto paragraaf nummering en bulleting, referentie en proxy foto's, en .EPS bestand ondersteuning.

Hoe een bestand openen DPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPD openen

Andere problemen met een bestand DPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPD:

  • het gekozen bestand DPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand