Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPG. Als je het bestand wilt openen DPG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NDs-mPeG Video Format MoonShell

Wat is een bestand DPG?

Video-containerformaat gebruikt voor het afspelen van filmbestanden op het Nintendo DS draagbaar gaming apparaat. Kan worden omgezet van andere videoformaten naar DPG met behulp van MoonShell of een ander converterprogramma.

Kan op de Nintendo DS worden afgespeeld door het DPG-bestand over te dragen naar een DS-compatibele GameBoy Advance-kaart. Kan ook op een pc worden afgespeeld met behulp van ondersteunende speler.

Verschillende programma's kunnen worden gebruikt voor het converteren van standaard videobestanden naar het DPG-formaat, inclusief dpg4x en DPG Converter. Als u een DPG-bestand wilt afspelen in Windows, gebruikt u het programma dpgshow.Exe dat bij de Moonshell-download is opgenomen.

Hoe een bestand openen DPG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPG openen

Andere problemen met een bestand DPG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPG:

  • het gekozen bestand DPG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand