Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPK. Als je het bestand wilt openen DPK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Package Source Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DPK?

Bestand gebruikt door Delphi Windows-ontwikkelingssoftware. Kan een pakket opslaan voor het uitbreiden van Delphi-applicaties (runtime-pakketten) of de Delphi IDE zelf (ontwerptijdpakketten). Vaak bevat een herbruikbare ontwikkelingskomponent, zoals een gebruikersinterfacecomponent.

Hoe een bestand openen DPK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPK openen

Andere problemen met een bestand DPK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPK:

  • het gekozen bestand DPK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand