Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPKW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPKW. Als je het bestand wilt openen DPKW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPKW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Package Source Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DPKW?

Bestand gebruikt door Delphi, een IDE gebruikt voor het ontwikkelen van Windows applicaties. Opslaan van een pakket, dat kan worden gebruikt voor het uitbreiden van Delphi-applicaties (runtime-pakketten) of de Delphi IDE zelf (ontwerptijdpakketten). Soortgelijk aan een plugin of bibliotheek die kan worden hergebruikt over ontwikkelingsprojecten.

Hoe een bestand openen DPKW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPKW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPKW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPKW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPKW openen

Andere problemen met een bestand DPKW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPKW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPKW:

  • het gekozen bestand DPKW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPKW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPKW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand