Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPL. Als je het bestand wilt openen DPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Packed Library Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DPL?

Dynamische link-bibliotheek (DLL) die wordt gebruikt voor het opbouwen van Delphi-applicaties. Bevat componenten die over meerdere projecten kunnen worden gedeeld.

Hoe een bestand openen DPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPL openen

Andere problemen met een bestand DPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPL:

  • het gekozen bestand DPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand