Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPM. Als je het bestand wilt openen DPM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro Tools Plugin Format Digidesign

Wat is een bestand DPM?

Audio plugin voor Pro Tools audio productie software. Voegt effecten en filters toe die kunnen worden toegepast op audio tracks binnen een Pro Tools sessie.

In Mac OS X moeten DPM-bestanden worden opgeslagen in de map "/ Bibliotheek / Application Support / Digidesgin / Plugins".

In Windows moeten DPM-bestanden in de directory "Program FilesCommon FilesDigidesignDAEPlug-Ins" worden geplaatst.

Om ervoor te zorgen dat oudere plugins in Pro Tools 8 werken, moet het bestand extensie ".Dpm" worden toegevoegd aan de bestandsnaam, zodat Pro Tools het kan herkennen.

Hoe een bestand openen DPM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPM openen

Andere problemen met een bestand DPM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPM:

  • het gekozen bestand DPM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand