Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPP. Als je het bestand wilt openen DPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Serif DrawPlus Drawing Format Serif

Wat is een bestand DPP?

Vectorafbeelding opgeslagen in het oorspronkelijke DrawPlus-tekenformaat. Ondersteunt CMYK-kleur, 3D-vormen, filtereffecten, tekst in een vorm en beeldverzadiging. DPP-documenten die zijn gemaakt met DrawPlus 7 of later, kunnen ook meerdere pagina's bevatten.

Hoe een bestand openen DPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPP openen

Andere problemen met een bestand DPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPP:

  • het gekozen bestand DPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand