Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPR. Als je het bestand wilt openen DPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Project Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DPR?

Project bestand gemaakt door Delphi, een software IDE die vaak gebruikt wordt voor het bouwen van Windows applicaties. Wordt gebruikt als het belangrijkste broncode bestand dat het toegangspunt voor de toepassing is. Kan verwijzingen bevatten naar andere broncode bestanden in het project.

DPR bestanden zijn geschreven in Object Pascal, een variant van de Pascal taal die wordt gebruikt door Delphi producten.

OPMERKING: DPR-bestanden verschillen van .DPROJ-bestanden, die ook worden aangeduid als Delphi Project-bestanden. DPROJ-bestanden bevatten instellingen voor het project, zoals compilerinstellingen, terwijl DPR-bestanden niet.

Hoe een bestand openen DPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPR openen

Andere problemen met een bestand DPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPR:

  • het gekozen bestand DPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand