Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPROJ. Als je het bestand wilt openen DPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Project Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DPROJ?

Project bestand gemaakt door Delphi 2007 en later software development IDEs. Wordt gebruikt als de save en load formaat voor het ontwikkelingsproject en bevat broncode bestand referenties, compiler en linker instellingen, directories voor het project en andere project instellingen. Gebouwd in het laatste .EXE-, .DLL- of .OCX-bestand.

DPROJ-bestanden gebruiken XML-opmaak.

Het DPROJ-formaat vervangde .BDSPROJ-bestanden in Delphi 2007.

Hoe een bestand openen DPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPROJ openen

Andere problemen met een bestand DPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPROJ:

  • het gekozen bestand DPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand