Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPT. Als je het bestand wilt openen DPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kingsoft Presentation Template Kingsoft

Wat is een bestand DPT?

Een DPT-bestand is een diavoorstelling sjabloon gemaakt door Kingsoft Presentation, een gratis programma dat is opgenomen in de Kingsoft WPS Office Suite. Het slaat de standaard layout en stijlen op voor een presentatie en wordt gebruikt voor het maken van presentaties (.DPS-bestanden) met dezelfde opmaak.

Het presentatieprogramma wordt gebundeld met verschillende DPT-sjablonen en kunt u veel meer direct via de applicatie downloaden. De sjablonen kunnen worden gebruikt voor schoolpresentaties, bedrijfsoverzichten, seminars en andere presentaties die vaak worden gerepliceerd. DPT-sjablonen kunnen ook worden omgezet naar andere presentatiebestanden, zoals .POT-, .POTX-, .PPT- en .PPTX-bestanden.

De WPS Office Suite is vergelijkbaar met de Microsoft Office Suite, maar is gratis beschikbaar. WPS Office biedt drie programma's aan:

Schrijver - Word processor vergelijkbaar met Microsoft Word. Spreadsheets - Spreadsheet programma vergelijkbaar met Microsoft Excel. Presentatie - Presentatieprogramma vergelijkbaar met PowerPoint.

Presentatie stelt u in staat om een ​​dia te ontwerpen door thema's aan te passen, lettertypen en kleuren te selecteren en beelden, video, audio, grafieken, tabellen, vergelijkingen en vormen in te voegen. U kunt ook overgangen toevoegen, luidsprekernotities maken en diavertragingen repeteren voor presentatie doeleinden.

Hoe een bestand openen DPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPT openen

Andere problemen met een bestand DPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPT:

  • het gekozen bestand DPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand