Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DPX. Als je het bestand wilt openen DPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Moving Picture Exchange Bitmap Format SMPTE

Wat is een bestand DPX?

Kodak raster beeldformaat gebruikt voor het overbrengen van filmbeelden naar een digitaal medium zonder verlies van kwaliteit. Ook aangeduid als een "Digital Moving Picture Exchange Bitmap." vaak geëxporteerd als een frame sequentie die een reeks stilstaande beelden bevat.

Het DPX-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Kodak, maar werd vervolgens verbeterd en gepubliceerd door SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers), die nu het bestandsformaat handhaven. DPX-bestanden zijn vergelijkbaar met .CIN-bestanden, het originele Kodak-formaat, maar ze bevatten aanvullende informatie in de bestandshoofd.

Hoe een bestand openen DPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DPX openen

Andere problemen met een bestand DPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DPX:

  • het gekozen bestand DPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DPX
DPX naar JPEG