Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DR. Als je het bestand wilt openen DR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OMA Open Mobile Alliance DRM Rights Object Format N/A

Wat is een bestand DR?

Bevat het OMA-object (Open Mobile Alliance) in XML-formaat en de sleutel waarmee de inhoud van een .DCF-bestand wordt gecodeerd. Hiermee worden de gecodeerde bestanden van DRM (Digital Rights Management) geopend en afgespeeld

Hoe een bestand openen DR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DR openen

Andere problemen met een bestand DR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DR:

  • het gekozen bestand DR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand