Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRA. Als je het bestand wilt openen DRA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OrCAD PCB Drawing Format Cadence Design Systems

Wat is een bestand DRA?

CAD tekening gecreëerd door PCB Editor, een printplaat (PCB) ontwerp applicatie die bij de OrCAD PCB Designer software suite is opgenomen. Bewaart het schema voor een getekend printplaat, dat de lay-out van schakelcomponenten specificeert.

DRA bestanden kunnen bekeken worden met een gratis programma genaamd de Allegro Free Physical Viewer.

Hoe een bestand openen DRA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRA openen

Andere problemen met een bestand DRA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRA:

  • het gekozen bestand DRA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand