Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRAWING Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRAWING. Als je het bestand wilt openen DRAWING, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRAWING

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Artboard Drawing Format Mapdiva

Wat is een bestand DRAWING?

Tekening gemaakt door Artboard, een vectorillustratieprogramma voor Mac. De tekening wordt opgeslagen in een binaire of gewone XML-plist (.PLIST) -formaat, afhankelijk van de optie van de gebruiker. Wordt gewoonlijk opgenomen in een .ARTB-pakket.

Terwijl DRAWING-bestanden de werkelijke tekening opslaan in Artboard, worden ARTB-bestanden gebruikt als het opslaan- en laadformaat en bevatten het DRAWING-bestand.

Hoe een bestand openen DRAWING?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRAWING niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRAWING lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRAWING associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRAWING openen

Andere problemen met een bestand DRAWING

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRAWING bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRAWING:

  • het gekozen bestand DRAWING is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRAWING met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRAWING bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand