Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRC. Als je het bestand wilt openen DRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OMA Open Mobile Alliance DRM Rights Object Format N/A

Wat is een bestand DRC?

Bevat kopieerbeveiligingsinformatie die is opgeslagen in een OMA-object (Open Mobile Alliance), die is geformatteerd in WBXML (WAP Binary XML). Bevat de sleutel die gebruikt wordt om de inhoud van een .DCF-bestand te coderen. Hiermee worden de gecodeerde bestanden van Digital Rights Management (DRM) geopend en afgespeeld.

Hoe een bestand openen DRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRC openen

Andere problemen met een bestand DRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRC:

  • het gekozen bestand DRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand