Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DREAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DREAM. Als je het bestand wilt openen DREAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DREAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DreamMaker Animated Wallpaper Format Stardock

Wat is een bestand DREAM?

Bestand aangemaakt door DreamMaker, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde desktop wallpapers in Windows. Bevat de inhoud van de videoweergave en instellingen voor geactiveerde visuele effecten. Verbetert de gebruikersbureaubladervaring.

DREAM-bestanden kunnen worden gebruikt voor loop-video, low-resource hybrid animaties of dynamisch gegenereerde 3D-inhoud. Ze worden eerst gemaakt in DreamMaker en kunnen worden uitgevoerd in Windows XP, Windows Vista en Windows 7 met DeskScapes.

DREAM-bestanden worden opgeslagen in de DeskScapes-installatie naast een bijbehorend .WMV-videobackup bestand. De WMV-bestanden worden opgeslagen in de map "Uitgeslagen gegevens" in de DeskScapes-installatie.

Hoe een bestand openen DREAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DREAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DREAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DREAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DREAM openen

Andere problemen met een bestand DREAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DREAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DREAM:

  • het gekozen bestand DREAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DREAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DREAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand