Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRES. Als je het bestand wilt openen DRES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Compiled Resource Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DRES?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Delphi, een Windows software ontwikkeling applicatie. Bevat de gecompileerde versie van een .RES-bestand dat geschikt is voor gebruik bij het koppelen van tijd, wanneer het uitvoerbaar is gebouwd.

Hoe een bestand openen DRES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRES openen

Andere problemen met een bestand DRES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRES:

  • het gekozen bestand DRES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand