Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRF. Als je het bestand wilt openen DRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Scene Format Autodesk

Wat is een bestand DRF?

Discreet Render Format (DRF) bestand gemaakt door VIZ Render, een programma dat is opgenomen in oudere versies van Autodesk Architecture. Sla een gesmolten beeld van gebouwen of andere gemodelleerde structuren op. Kan geopend worden in 3ds Max, maar kan alleen door VIZ Render worden aangemaakt.

Nadat u een DRF-bestand in 3ds Max hebt geopend, moet u deze opslaan als een .MAX-bestand, aangezien het opslaan van DRF-bestanden niet ondersteund wordt.

Hoe een bestand openen DRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRF openen

Andere problemen met een bestand DRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRF:

  • het gekozen bestand DRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand