Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRG. Als je het bestand wilt openen DRG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AllyCAD CAD Design Drawing Format I-Doser Labs

Wat is een bestand DRG?

Audio-bestand, genaamd een "digitale dosis", gebruikt door I-Doser, een programma dat probeert bepaalde stemmingen in de luisteraar in te schakelen. Bevat een stereo audio track gemaakt met behulp van binaural recording technieken. Bevat ook informatie over de "dosis" en een screenshot afbeelding.

DRG-bestanden worden gebruikt om een ​​stemming of gevoel te simuleren. Zorgvuldig vervaardigde binaurale beats proberen de hersengolven te synchroniseren en bepaalde gevoelens in de luisteraar te produceren wanneer ze geluisterd worden met stereo koptelefoon.

I-Doser heeft eerder DRG-bestanden beperkt tot een enkele weergave, maar ze kunnen nu meerdere malen worden afgespeeld nadat ze gekocht zijn van de I-Doser Store.

I-Doser is gebaseerd op het open source programma SBaGen, dat zorgt voor .SBG bestanden. DRG-bestanden uitbreiden SBG-bestanden met encryptie, doseermetadata en een schermafbeelding.

Hoe een bestand openen DRG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRG openen

Andere problemen met een bestand DRG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRG:

  • het gekozen bestand DRG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand