Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRL. Als je het bestand wilt openen DRL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gerber Drill Rack Format N/A

Wat is een bestand DRL?

Bevat boorgegevens voor het vervaardigen van een printplaat (PCB) op basis van de Gerber-specificatie standaard. Bevat gegevens over de boorgereedschap en de boorgrootte die gebruikt wordt bij het maken van het bord.

Gerber boorrekbestanden worden ook "Excellon boorbestanden" genoemd.

De primaire PCB-ontwerp- en fabricagegegevens worden opgeslagen in een .GBR-bestand.

Hoe een bestand openen DRL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRL openen

Andere problemen met een bestand DRL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRL:

  • het gekozen bestand DRL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand