Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRMX. Als je het bestand wilt openen DRMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Drumlin Fully Secured PDF Document Format Drumlin Security

Wat is een bestand DRMX?

PDF-bestand opgeslagen in een beveiligd proprietary formaat. Gemaakt door Drumlin PDF Publisher en kan gelezen worden door Javelin PDF Reader. Toewijzing van een unieke autorisatiecode om zijn digitale activa te beschermen.

Drumlin Security ontwikkelt zowel Drumlin PDF Reader / Publisher als Javelin PDF Reader. De Drumlin PDF Reader / Publisher-software converteert .PDF-bestanden naar de beveiligde DRMX- of DRMZ-formaten. Javelin PDF Reader maakt het mogelijk om een ​​PDF-bestand, zoals een boek, rapport of handleiding, veilig te verspreiden naar iedereen, overal in de wereld.

Een DRMX bestand kan worden gebruikt om een ​​Javelin "Click and Go" .EXE bestand te maken met behulp van het File Menu & rarr. Publiceer & rarr. Maak EXE optie.

Dit bestand lijkt op het .DRMZ-bestand, dat is een veilig PDF-bestand dat door mobiele apparaten kan worden gelezen.

Hoe een bestand openen DRMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRMX openen

Andere problemen met een bestand DRMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRMX:

  • het gekozen bestand DRMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand