Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRMZ. Als je het bestand wilt openen DRMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Drumlin Secured PDF Format Drumlin Security

Wat is een bestand DRMZ?

PDF-bestand opgeslagen in een beveiligd proprietary formaat dat op computers en mobiele apparaten kan worden gelezen. Gemaakt door Drumlin PDF Publisher en gebruikt door Javelin PDF Reader. Toewijzen een unieke autorisatiecodes om zijn digitale activa te beschermen.

Drumlin Security ontwikkelt zowel de Drumlin PDF Reader / Publisher als de Javelin PDF Reader. De Drumlin PDF Reader / Publisher-software converteert .PDF-bestanden naar de beveiligde DRMX- of DRMZ-formaten. Javelin PDF Reader software maakt het mogelijk om een ​​PDF-bestand, zoals een rapport, handleiding of boek, veilig te verdelen aan iedereen, overal in de wereld.

Dit bestand lijkt op het .DRMX bestand, het enige verschil is dat DRMZ compatibel is met iPad en Android-apparaten.

Hoe een bestand openen DRMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRMZ openen

Andere problemen met een bestand DRMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRMZ:

  • het gekozen bestand DRMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand