Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRPM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRPM. Als je het bestand wilt openen DRPM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRPM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delta RPM Format The Fedora Project

Wat is een bestand DRPM?

Bestand gebruikt door Linux besturingssystemen voor het installeren van software. Soortgelijk aan een .RPM bestand, maar is aanzienlijk kleiner in bestandsgrootte omdat het alleen de bestanden bevat die nodig zijn sinds een eerder RPM-pakket is geïnstalleerd.

Delta RPM's worden gebruikt door software managers zoals Fedora's Presto plugin voor yum. Wanneer deze plugin een DRPM-bestand downloadt, gebruikt het bestaande RPM-pakketinformatie op het systeem en het DRPM-bestand om een ​​volledige RPM te reconstrueren. Door deze methode te gebruiken, moeten bestanden die al in het lokale systeem zijn niet opnieuw worden gedownload.

Hoe een bestand openen DRPM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRPM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRPM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRPM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRPM openen

Andere problemen met een bestand DRPM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRPM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRPM:

  • het gekozen bestand DRPM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRPM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRPM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand