Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRSCAN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRSCAN. Als je het bestand wilt openen DRSCAN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRSCAN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Data Rescue Scans Format Prosoft Engineering

Wat is een bestand DRSCAN?

Een DRSCAN-bestand bevat scans gemaakt door Data Rescue, een programma dat wordt gebruikt voor het herstellen van bestanden van crashed of geïnfecteerde harde schijven. Het slaat het resultaat op van een of meer stationscans, die de bestaande mapstructuur detecteren en bestanden vinden. DRSCAN-bestanden kunnen opnieuw worden geïmporteerd in Data Rescue, maar alleen als de Mac OS X-systeemspecificaties overeenkomen met die wanneer de scan is uitgevoerd.

DRSCAN-bestanden kunnen gebruikers de scans back-up maken en vervolgens verwijderen uit de scaninterface van Data Rescue om de grootte van de lijst te verminderen.

Hoe een bestand openen DRSCAN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRSCAN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRSCAN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRSCAN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRSCAN openen

Andere problemen met een bestand DRSCAN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRSCAN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRSCAN:

  • het gekozen bestand DRSCAN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRSCAN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRSCAN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand