Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DRV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DRV. Als je het bestand wilt openen DRV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DRV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Device Driver N/A

Wat is een bestand DRV?

Een DRV-bestand is een driverbestand dat door Windows-besturingssystemen wordt gebruikt om te verbinden met en communiceren met hardwareapparaten (zowel extern als intern). Het bevat commando's en parameters voor hoe een apparaat en het besturingssysteem samen communiceren. DRV-bestanden worden ook gebruikt om een ​​apparaatstuurprogramma op een computer te installeren.

Open geen onbekend DRV-bestand omdat ze bekend zijn om virussen te bevatten.

Hoe een bestand openen DRV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DRV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DRV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DRV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DRV openen

Andere problemen met een bestand DRV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DRV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DRV:

  • het gekozen bestand DRV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DRV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DRV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand