Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DS2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DS2. Als je het bestand wilt openen DS2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DS2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Olympus Digital Speech Standard Format Olympus

Wat is een bestand DS2?

Audio-bestand gemaakt in de Digital Speech Standard Pro (DS2) -formaat, een zeer gecomprimeerde audio-indeling die door Olympus is ontwikkeld voor digitale voice recordings. Typisch bevat een opname van menselijke spraak die op de geheugenkaart van een opnameapparaat is opgeslagen. Gebruikt voor het opslaan van persoonlijke en professionele notities, vaak door leken, onderzoekers en artsen. Nuttig voor het verzenden als e-mailbijlagen door de zeer gecomprimeerde bestandsgrootte.

DS2-bestanden kunnen worden omgezet naar standaard .WAV-bestanden met behulp van DSS Player Pro, een software applicatie bij sommige Olympus digitale voice recorder aankopen. DS2-bestanden kunnen ook worden geconverteerd met DSS File Converter van Voelker Software.

Voorbeeld Olympus-apparaten die DS2-bestanden maken, inclusief de DS-2400, DS-4000 en DS-5000.

Hoe een bestand openen DS2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DS2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DS2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DS2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DS2 openen

Andere problemen met een bestand DS2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DS2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DS2:

  • het gekozen bestand DS2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DS2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DS2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand