Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DS_STORE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DS_STORE. Als je het bestand wilt openen DS_STORE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DS_STORE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Macintosh OS X Folder Information Format Apple

Wat is een bestand DS_STORE?

Een DS_STORE-bestand bevat kijkvoorkeuren voor een map in MacOS (Mac OS X). Het slaat informatie op over de locatie van de map, venstergrootte, welke weergaveoptie is geselecteerd (pictogram, lijst of kolom) en de lay-out van iconen in het venster.

DS_STORE-bestanden zijn meestal onzichtbaar, maar kunnen zichtbaar worden wanneer ze worden gekopieerd via een netwerk, gekopieerd naar een Windows-computer of gerestaureerd van een back-up. Het bestand DS_STORE kan uit een map worden verwijderd zonder dat er een van de gegevens in de map wordt beïnvloed. Als het DS_STORE-bestand is verwijderd, wordt de map geopend met de standaardweergaveinstellingen van de Finder.

DS staat voor 'Desktop Services'.

Hoe een bestand openen DS_STORE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DS_STORE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DS_STORE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DS_STORE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DS_STORE openen

Andere problemen met een bestand DS_STORE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DS_STORE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DS_STORE:

  • het gekozen bestand DS_STORE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DS_STORE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DS_STORE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand