Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSB. Als je het bestand wilt openen DSB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Rayman 2 Play Format Wondershare

Wat is een bestand DSB?

Projectbestand gemaakt door DVD Slideshow Builder, een programma waarmee gebruikers slideshows kunnen maken van digitale foto's en andere afbeeldingen. Verwijdert verwijzingen naar de afbeelding en muziekbestanden die in de diashow worden geïmporteerd, evenals overgangen, effecten en dvd-menu's.

Wanneer u klaar bent met het toevoegen van afbeeldingen en muziek, kunt u de video op een dvd branden of de diavoorstelling exporteren naar verschillende videoformaten voor verschillende desktop- en mobiele apparaten. Uitvoerformaten omvatten .MP4, .AVI, .WMV, .3GP, .TS en .TRP formaten.

Hoe een bestand openen DSB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSB openen

Andere problemen met een bestand DSB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSB:

  • het gekozen bestand DSB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DSB
DSB naar JEF