Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSC. Als je het bestand wilt openen DSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Debian Source Control Format Nikon

Wat is een bestand DSC?

Bevat informatie over foto's die zijn gemaakt met een Nikon digitale camera (zoals een CoolPix camera). Op de geheugenkaart opgeslagen, samen met de afbeeldingsbestanden. Gewoonlijk slechts een paar kilobytes in grootte aangezien het geen beeldgegevens bevat.

DSC-bestanden kunnen op de kaart verborgen zijn, omdat ze door Nikon's digitale camera software worden verwezen en niet handmatig geopend moeten worden.

Veel digitale camera's bewaren foto's met bestandsnamen die beginnen met 'DSC', maar deze beeldbestanden hebben gewoonlijk een .JPG-extensie.

Hoe een bestand openen DSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSC openen

Andere problemen met een bestand DSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSC:

  • het gekozen bestand DSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand