Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSD. Als je het bestand wilt openen DSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Drawing Set Description Format Autodesk

Wat is een bestand DSD?

Eigenschappen bestand gebruikt door AutoCAD, een CAD productiviteit applicatie. Bevat instellingen voor het publiceren van een tekening in een .DWF-bestand of in een ander plotterformaat. Gebruikt voor het opslaan van herbruikbare publicaties voor verschillende soorten uitvoer.

DSD-bestanden opslaan de dialoog selecties voor het publicatieproces dat wordt gebruikt door het PUBLISH commando. Bij het lezen van een DSD-bestand wordt het dialoogvenster automatisch toegevoegd met de vooraf opgeslagen selecties, zodat er geen gebruikersinteractie nodig is.

Hoe een bestand openen DSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSD openen

Andere problemen met een bestand DSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSD:

  • het gekozen bestand DSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand