Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSF. Als je het bestand wilt openen DSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DAZ Studio DSF Format Format 3D Format DAZ Productions

Wat is een bestand DSF?

3D-modelleringsbestandformaat geïntroduceerd met DAZ Studio 4-modelleringssoftware. Mag karakter, poseren, vormen, shader, materialen of andere gegevens bevatten voor een model dat in de software is gemaakt. Gebruikt voor het uitwisselen van DAZ-modelinformatie met andere 3D-modelleringsprogramma's die het DSF-formaat ondersteunen.

DSF-bestanden maken gebruik van JSON-opmaak, zodat de bestanden menselijk leesbaar zijn en gemakkelijk uitwisselbaar zijn. DSF-bestanden kunnen ook .ZIP-compressie bevatten en dus niet in een gewoontekst-JSON-formaat (de compressie-optie is door de gebruiker gespecificeerd in de DAZ Studio-save dialoog). Gecomprimeerde DSF-bestanden hebben een aanzienlijk gereduceerde bestandsgrootte, omdat JSON-tekst bij hoge verhoudingen comprimeert.

Gecomprimeerde DSF-bestanden kunnen worden gedecomprimeerd met elk Zip-compatibel hulpprogramma.

Hoe een bestand openen DSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSF openen

Andere problemen met een bestand DSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSF:

  • het gekozen bestand DSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand