Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSGM. Als je het bestand wilt openen DSGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSGM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DS Game Maker Project Invisionsoft

Wat is een bestand DSGM?

Projectbestand aangemaakt met DS Game Maker (DSGM), een programma dat gebruikt wordt om spellen te ontwikkelen voor de Nintendo DS handheld game console. Stores "Rooms" (omgevingen waarin het spel wordt gespeeld), Scripts, Sounds, Objects en Sprites (spelafbeeldingen).

Gecompileerde DS Game Maker spellen kunnen worden uitgevoerd op een Nintendo DS met een DS Homebrew Kit. Ze kunnen ook worden uitgevoerd met een Nintendo DS emulator zoals NO $ GBA.

DSGM-bestanden werden geïntroduceerd met DS Game Maker Version 5. Vorige versies van de software gebruiken .XDS-bestanden om projecten op te slaan.

Hoe een bestand openen DSGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSGM openen

Andere problemen met een bestand DSGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSGM:

  • het gekozen bestand DSGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand