Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSI. Als je het bestand wilt openen DSI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DAZ Studio Layered Image Set DAZ Productions

Wat is een bestand DSI?

Bestand gemaakt door DAZ Studio, een programma dat wordt gebruikt voor 3D-karaktermodellen. Bewaart meerdere beeldlagen als een materiaalbestand dat kan worden toegepast op 3D-objecten. Hiermee kunnen de bronafbeeldingen (eG, .PNG of .JPG) gecombineerd worden, zodat elke afbeelding ongewijzigd blijft van zijn oorspronkelijke toestand.

Hoe een bestand openen DSI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSI openen

Andere problemen met een bestand DSI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSI:

  • het gekozen bestand DSI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand