Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSK. Als je het bestand wilt openen DSK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Disk Image Format N/A

Wat is een bestand DSK?

Algemeen schijfafbeeldingsformaat gemaakt door schijfafbeeldingsprogramma's. Kan uit een ouder programma bestaan ​​die afbeeldingen van 3,5 inch of van een nieuwere programma maakt die grotere schijfafbeeldingen maakt. Vaak gecomprimeerd om schijfruimte op te slaan. Kan worden gemonteerd om als een schijf op het bureaublad voor Mac of binnen Deze computer voor Windows te worden weergegeven.

Aangezien de extensie ".Dsk" wordt gebruikt als een generieke marker voor meerdere typen schijfafbeeldingen, is een DSK-bestand dat in een programma is gemaakt, mogelijk niet compatibel met een ander programma.

Hoe een bestand openen DSK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSK openen

Andere problemen met een bestand DSK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSK:

  • het gekozen bestand DSK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand